NÉPSZAVAZÁS AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGÉRT
NÉPSZAVAZÁS AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGÉRT
Menü
 

Fórum

Csevegő

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazás
A népszavazásról
Szükség van most a népszavazásra az állampolgárságról?

Igen, szükség van rá
Nem, nincs rá szükség
Jobb lett volna későbbre időzíteni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Szavazás a kettős állampolgárságról
Igennel vagy nemmel fog szvazni ?

Igennel
Nemmel
Nem megyek el szavazni
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Meliyk párt szimpatizánsa vagy tagja vagy?

MIÉP
Jobbik
MIÉP-Jobbik együtt
FIDESZ
KDNP
MDF
MSZP
SZDSZ
Egyéb jobboldali párt
Egyéb baloldali párt
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
A nemzetegyesítésről
Hogyan lehet a magyarságot egyesíteni egy erővé kovácsolni a XXI.században ?

Területi autonómiák segítségével
A kettős állampolgárság segítségével
Területi autonómiák és állampolg.együtt
Revízió követelése
Elegendő az EU csatlakozás
Népszavazással
Gazdasági régiók létrehozásával
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírek
Hírek : A cél: mindenáron megakadályozni a második állampolgásági népszavazás kiírását

A cél: mindenáron megakadályozni a második állampolgásági népszavazás kiírását

  2007.09.02. 13:02

Az MVSZ szerint nem teljesen tiszta a Kis-MÁÉRT 2007.09.01. 20:39

 

2007.09.01. Kuruc.info - Sajtószolgálatunk értesülései szerint Budapest áll a ma Párkányban összeülő „kis Máért” mögött. A sajtóval ismertetett napirend-tervezeten ugyan nem szerepel, ám értesüléseink szerint, a szokatlan időpontban összehívott párkányi tanácskozás legfőbb „mozgatórugója” egy hónapok óta Budapesten titokban szőtt terv. Kulcsszereplők. Csoóri Sándor, Tabajdi Csaba, Németh Zsolt, Bálint-Pataki József, és mások. Cél: minden áron megakadályozni a második állampolgársági népszavazás kiírását.

Öt hónapja folynak titkos tárgyalások Budapesten a Magyarok Világszövetsége ellenszervezetének létrehozásáról. A kormánykörökből kiszivárogtatott információ szerint a kezdeményező nem más, mint a Magyarok Világszövetségének korábbi elnöke Csoóri Sándor. Közismert, hogy Csoóri előbb Duray Miklóst szemelte ki utódjául, ám amikor Durayt – „megengedhetetlen és MVSZ tisztségviselőhöz méltatlan viselkedése miatt” – elmarasztalta az MVSZ Tempfli József püspök vezette Etikai Bizottsága, Csoóri váltott, és Boross Pétert hívta meg elnökjelöltté. Miután Boross Péter alulmaradt a 2000-es elnökválasztáson, Csoóri jelentős szerepet játszott abban, hogy a következő évtől kezdve az Országgyűlés lenullázta a Szövetség negyedmilliárdra előirányzott költségvetési támogatását.

A most készülő terv szerint – Magyar Világtanács, vagy Magyar Világkongresszus néven –egy olyan szervezet jönne létre, amelyet törvénnyel ismer majd el és pénzel az Országgyűlés. Értesüléseink szerint Csoóri Sándor titokban egyeztetett már mindkét oldallal, Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral egyaránt. A folyamatos kapcsolattartást egy-egy összekötő – Tabajdi Csaba Gyurcsány Ferenc felé, és Németh Zsolt Orbán Viktor felé – végzi. Az építménynek van egy „szakértő” munkatársa is, Bálint-Pataki József személyében, akit 2005-ben azért menesztettek a Határon Túli Magyarok Hivatalának elnöki székéből, mert állítólag intim kapcsolatba került Mucuskával, a Romániának kémkedő erdélyi-magyar „Mata Hari”-val. Hírforrásunk szerint a Romániából a nyolcvanas évek végén áttelepedett Bálint-Pataki már újból aktív, és a készülő testület személyügyi kérdéseivel foglalkozik.

A titokban tervezett mintegy 150 fős testület eljövendő tagjai között természetesen ott vannak a mostani „kis Máért” szereplői, Csáky Páltól Markó Bélán át a (korrupció, bűnügyek - a szerk.) felfüggesztett RMDSZ-es miniszter Nagy Zsolt-ig. De ott van közöttük Salat Levente is, a Babes-Bolyai egyetem korábbi rektorhelyettese, a romániai Soros Alapítvány első igazgatója.

Híreink szerint feltűnően nagy számban vannak jelen a neo-liberálisok, mint: Tibori-Szabó Zoltán és Kántor Lajos kolozsvári, Grendel Lajos pozsonyi, Méray Tibor párizsi, Paul Lendvai bécsi, Andreas Oplatka zürichi, Dan Ofry izraeli újságírók, Korhetz Tamás, Józsa László délvidéki politikusok.

És ott találjuk a javasoltak között a felvidéki ős-kommunista író-politikus Dobos Lászlót, valamint Duray Miklóst és Tőkés Lászlót.

A Magyarok Világszövetségének 27 fős Elnökségéből valamint 200 küldötte és pótküldötte közül állítólag senkit sem szándékoznak a készülő ellen-Világszövetségbe meghívni.

A mostani párkányi tanácskozás egy esetleges igénybejelentéssel „legitimálhatná” a készülő budapesti terveket

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke sajtószolgálatunknak elmondta, hogy tudomása szerint az ellen-Világszövetséget azután kezdték szervezni, miután az MVSZ idén márciusban bejelentette, hogy második népszavazást kezdeményez a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásáért. A párkányi „kis Máért-et” alighanem azért hívták most össze, mert nyilvánvaló, hogy az Alkotmánybíróság nemsokára zöld fényt ad a Magyarok Világszövetsége második népszavazási kezdeményezésének. A budapesti szervezkedők célja: minden áron megakadályozni a második állampolgársági népszavazás kiírását.

A párkányi tanácskozásra a Magyarok Világszövetsége, a MÁÉRT alapító tagja, nem kapott meghívót.

Budapest, 2007. szeptember 1.
MVSZ Sajtószolgálat

 
Az IGEN támogatói

www.nemzetidal.gportal.hu

www.maghar.gportal.hu

www.hajrajobboldal.atw.hu

http://www.nemzetidal.gportal.hu  

 
Jelenlegi látogatók
látotagó olvassa a lapot.
 
Látogatottság
Indulás: 2007-03-26
 
A kettős állampolgárság

Kettős állampolgárság - adatok, állásfoglalások, elemzések

Miért félnek az autonómiától és a kettős állampolgárságtól ? tovább >>

Ismét népszvazás az állampolgráságról >>

Eva Maria Barki beszédei>>

             

          

 
Egy nemzetben gondokodás honlapja

 
Partner oldalak

Üdvözöl a(z) Magyar Ifjúság

 

 

 Magyar Ellenállás

 

 
Bannerünk

A nagyításhoz tovább >>

 
Hírportálok
 
Csevegő

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!